Jouw stappenplan

handafdruk
  • Je bent op zoek naar een vrijwilliger. Je vult het online invulformulier in of neemt contact op met de dienst via de contactgegevens. Er zal nadien zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden.
     
  • De dienst belt je op en maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal er gevraagd worden naar jouw interesses en verwachtingen zodat er een vrijwilliger kan gezocht worden die bij jou past.

  • Je maakt alleen of samen met iemand die je kent een kleine voorstelling van jezelf. Hiervan wordt een flyer gemaakt. Deze flyer wordt verspreid via onze kanalen. Vanaf dan gaat de zoektocht naar een enthousiaste vrijwilliger van start.

  • We hebben jouw vrijwilliger gevonden! Er wordt een ontmoetingsgesprek gepland waarbij jullie voor de eerste keer kunnen kennismaken. In dit gesprek leer je elkaar kennen, overlopen we het vrijwilligerscontract en de gemaakte afspraken en verwachtingen worden getoetst. Er wordt meteen een eerste activiteit gepland zodat je elkaar beter kunt leren kennen.

  • De eerste contacten zijn achter de rug? De verantwoordelijke van het project neemt contact met jullie op om te horen hoe het gaat. Klikt het? Dan worden de contacten gewoon verder gezet! Veel plezier samen!

Benieuwd naar onze advertenties?

Neem een kijkje via de onderstaande links en je krijgt een overzicht van advertenties van aanvragers. Op die manier krijg je te zien hoe een advertentie er kan uitzien.