Jouw stappenplan

handafdruk
  • Het project interesseert je, je hebt misschien al een leuke advertentie gezien en je wil je graag kandidaat stellen als vrijwilliger. Je vult het online invulformulier in of neemt contact op met de dienst via de contactgegevens. Er zal nadien zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. 

  • Je wordt opgebeld en een eerste gesprek wordt gepland. In dit kennismakingsgesprek wordt er meer informatie gegeven over de werking van het project. Daarnaast luisteren wij naar uw vraag, uw verwachtingen en wat voor jou mogelijk is.

  • Er heeft zich een aanvrager aangemeld die dezelfde interesses heeft als jij. Je wilt deze persoon graag ontmoeten! Een eerste contactgesprek wordt gepland. In dit gesprek leer je elkaar kennen, overlopen we het vrijwilligerscontract en de gemaakte afspraken en verwachtingen worden getoetst. Er wordt meteen een eerste activiteit gepland zodat je elkaar beter kunt leren kennen.
     
  • De eerste contacten zijn achter de rug? De verantwoordelijke van het project neemt contact met jullie op om eens te horen hoe het gaat. Klikt het? Dan worden de contacten gewoon verder gezet! Veel plezier samen!
     
  • Heb je achteraf nog vragen of zijn er onduidelijkheden, aarzel niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke van de dienst.

Benieuwd naar onze advertenties?

Neem een kijkje via de onderstaande links en je krijgt een overzicht van onze aanvragers.
Spreekt er een advertentie jou persoonlijk aan? Laat het dan snel weten!